Avocat Online

avocat online gratuit

Avocat online gratuit – Servicii si Sfaturi juridice

Indiferent daca este vorba de parere juridica sau aveti nevoie de servicii juridice ce implica discutii vizavi de un model de contract, un formular juridic, o lege actualizata, Cabinetul nostru va poate ajuta! Pentru intreaga oferta de servicii a cabinetului nostru accesati pagina Avocat Iasiavocat online gratuit

Avocat online gratuit: Cum va ajuta sfatul oferit de avocat online?

Completati formularul de pe pagina Pro Bono – Avocati Online Gratis si echipa noastra va incerca sa va raspunda cu promptitudine.

Consultanță Juridică de Specialitate –  Acceseaza pagina http://www.online.consultantavocat.ro/

Conditii:

Puteti beneficia de consultanta juridica in masura in care solicitarea nu implica un efort deosebit din partea cabinetului de avocat. Consultatia juridica acordata nu reprezinta un raport intre avocat si solicitant. Raspunsurile pe care le veti primi de la specialistii nostri au doar caracter informativ si orientativ. Aestea nu creeaza o obligatie contractuala in sarcina noastra sau alte asemenea obligatii reciproce.

Informatiile prezentate pe acest site nu sunt furnizate in baza relatiei avocat – client si nu sunt destinate sa inlocuiasca consultanta juridica ce poate fi obtinuta de la un avocat in baza contractului de asistenta juridica incheiat in forma scrisa. In acest sens ramane la aprecierea dumneavoastra exclusiva daca decideti sa actionati luand in considerare, in intregime sau in parte, sfatul primit.

Consultantavocat.ro nu îşi asumă absolut nicio responsabilitate pentru orice fel de consecinte ce ar putea aparea ca urmare a deciziilor care pot fi luate in baza  raspunsului nostru, a informatiilor pe care le primiti in calitate de solicitant de pe e-mail-ul marius.todeanca@consultantavocat.ro.

Echipa noastra incearca sa raspunda tuturor persoanelor, fie ele din Iasi, intreaga Romanie sau chiar din afara tarii. Pentru a ne putea imbunati activitatea va rugam sa ne trimiteti feedback-ul dumneavoastra privind activitatea noastra online.

Consultanță Juridică de Specialitate –  Acceseaza pagina www.online.consultantavocat.ro/